Ски курорт №1 Банско бе посетен днес от 28 австрийски

...
Ски курорт №1 Банско бе посетен днес от 28 австрийски
Коментари Харесай

Банско впечатли австрийски експерти в зимния туризъм

Ски курорт №1 Банско бе посетен през днешния ден от 28 австрийски жители. Те са представители на общини, зимни курорти и компании, които създават и оперират с лифтови уреди. Посещението, проведено от кмета на Серфаус (Тирол, Австрия) маг. Паул Грайтер, е с опознавателна цел. Групата, в която има управителни фрагменти на няколко курорта към Ишгл, организира такива пътувания всяка година в друга страна, като предходната година са били в Швеция.

Гостите останаха доста удовлетворени от визитата си в Банско и ски зоната под връх Тодорка. Те нощуваха в Кемпински Гранд Арена Банско и имаха опция да опитат елитната кухня на ресторант Етно, както и ВИП Рум (VIP Room) на Бъдеришка поляна. Въпреки относително сухата зима, те останаха доста прелестно сюрпризирани от положението на пистите в курорта. Гостите бяха впечатлени от това, че Банско от две години е еко-курорт (Eco Friendly Resort) и в заведенията в ски зоната не се употребяват артикули, създадени от пластмаса за еднократна приложимост.  

Преди да отпътуват за Боровец, гостите от Австрия благодариха на домакините си за топлото посрещане и се снимаха на фона на писта " Марк Жирардели ", на която от 24 до 26 януари, 2020 ще се проведат стартовете за дами за Световната купа по ски.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР