Скаути от Италия се очакват в Австрия, за да наблюдават

...
Скаути от Италия се очакват в Австрия, за да наблюдават
Коментари Харесай

Скаути от Италия гледат изявите на Десподов

Скаути от Италия се чакат в Австрия, с цел да следят Кирил Десподов. Това оповестява „ Кронен цайтунг ". В 2 мача на Щурм (Грац) в рамките на 4 дни футболист номер 1 на България за предходната година означи 4 попадения. Според „ Кронен цайтунг ” това е задействало интереса към 22-годишния нападател на Ботуша, написа Sportal.bg.

Десподов играе в Щурм като преотстъпен от Каляри. В контракта няма уговорка за откупуване, от която да се възползват австрийците. Каляри заплати близо 4 млн. евро на ЦСКА-София за българина при започване на годината.

„ Рано е да се спекулира за бъдещи сюжети. Радвам се, че Кирил се усеща добре при нас ", споделя спортният шеф на Щурм Гюнтер Крайсъл, представен от " 24 часа ".  Десподов неотдавна сподели, че би останал още 1 година чартърен в Щурм.
Тимът на българина обаче загуби тежко с 0:4 като хазаин на Волфсбергер в последния си дуел, а Десподов получи жълт картон и беше сменен в 63-ата минута при 0:3. И въпреки всичко нападателят се радва на отлични индикатори за новия си отбор досега - 4 гола и 4 асистенции в 8 мача във всички шампионати.
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР