Скъсани и негодни дрехи и обувки, напукани и надраскани съдове ...

Скъсани и негодни дрехи и обувки, напукани и надраскани съдове

Тези предмети носят нещастие - веднага ги изхвърлете

Скъсани и негодни облекла и обувки, напукани и надраскани съдове – приборите и сервизите за хранене символизират фамилията и дефектите върху тях се отразяват като казуси в връзките .

Счупени битови предмети, спукани огледала . Старайте се да поддържате непорочност в дома си. Тъмните сили обожават мръсотията, немитите тела и мръсните души.

Подаръци, които не ви харесват , носят злощастие , защото са подарени с недобри чувства или със злокобни наричания.

Картини с изображение на нещо дискомфортно за погледа , въздействат отрицателно психически и нарушават душевния покой.

Картини с озъбени муцуни на диви животни основават раздразнителност , настъпателност и негатив в връзките сред членовете на фамилията , могат да предизвикат абсурди и спорове .

Предмети с отрицателно минало ; вещи, купени при разнородни неподходящи изисквания или пък напомнящи нещо тъжно също пораждат негатив.

Предмети, които може да са употребявани за вълшебен цели . Някои африкански и източни атрибути (маски, статуетки, символи) могат да бъдат източници на вредоносна енергия.

Антикварни вещи с неразбираема или подозрителна енергетика – от време на време те могат да са доста опасни, защото са способни да пренесат проклятието от предходния върху новия си притежател .

Мебели с остри ъгли , режещи пространството – те преграждат пътя и нарушават вярното протичане на благоприятната енергия.

Живите увивни растения имат свойството да притеглят разнородни заболявания към стопаните на дома. Смята се, че лианите са подбуда за женската самотност .

Камиш (папур) в дома предвещава болест, гибел .. Хвойновите клончета са уместни в интериора единствено в срока на новогодишните празници…

Източник: actualno.com