Скъпи съграждани, Вие всички ще бъдете кметът на Кърджали! С

...
Скъпи съграждани, Вие всички ще бъдете кметът на Кърджали! С
Коментари Харесай

Ерол Мюмюн: Гражданите на Кърджали ще управляват града

Скъпи съграждани, Вие всички ще бъдете кметът на Кърджали! С тези думи претендентът на Движение за права и свободи Ерол Мюмюн се обърна към множеството в столицата на толерантността по време на предизборна среща с присъединяване на ръководителя Мустафа Карадайъ и екипа на Централния избирателен лъч на партията.

Мотото на акцията на Движение за права и свободи 2023 години е „ Време е за ново начало “. Бих желал да продължа това мото. Ние казахме: власт от хората, власт за хората. Гледайки ви в очите, аз ви убеждавам, че нашият модел, нашият метод за решение на проблемите ще бъде посредством градивен разговор, съобщи Мюмюн.
-->
И увери: „ Вратите на община Кърджали, на общинска администрация, вратите на кабинета на кмета ще бъдат отворени за всеки жител, за всеки предприемач, тъй като няма дребни проблеми. Има проблеми за решение и ние всички дружно, както сме били през годините като едно огромно семейство, което взема решение проблемите, ще седнем на масата, ще ги изговорим и ще намерим способи за решаването им ”.

Гражданите на Кърджали ще ръководят Кърджали, безапелационен бе Мюмюн.

Вярно е, че през годините бе направено доста за град Кърджали.  Тук е мястото, персонално да изразя моята признателност към господин Хасан Азис, който 20 години неуморно работеше за положителното на града ни, сподели претендентът за кмет.

Но скъпи другари, пред нас проблемите ги имаше през вчерашния ден, има ги и през днешния ден, ще ги има и на следващия ден, сподели Ерол Мюмюн. Той показа главните си цели, като се ангажира, че те ще бъдат осъществени в разговор с всички жители, гилдии и общности на града.

Основната ми цел е да създадем по този начин, че младежите да се върнат в Кърджали - нашите деца, нашите внуци да се приберат от Европа, да бъдат в родните си места, при нас, при фамилиите си, където им е мястото, съобщи Ерол Мюмюн.

Но с цел да успеем да създадем това би трябвало всички дружно да работим крепко в идващите 4 години – да създадем нови работни места с положително, атрактивно, европейско заплащане, да отворим нашия град и да притеглим вложители. Да бъдем правилен асистент на локалния бизнес, да работим по инфраструктурата, зелените площи, парковете, начерта програмата си Ерол Мюмюн.

Той показа, че изключително се вълнува от обстоятелството, че предизборната среща е в квартал „ Възрожденци ”, в който е израснал. Приоритет за него ще бъде поддръжката на зелените площи и построяването на нови детски площадки.

Имаме идейни планове за парк, за мултифункционално спортно игрище, тъй като най-големия квартал в Родопите го заслужава, сподели претендентът на Движение за права и свободи за кмет на Кърджали.

В началото на демокрацията нашият почетен ръководител доктор Ахмед Доган ни уточни пътя, по който огромното семейство на Движение за права и свободи трябваше да поеме с кораба през океана на времето. Всички дружно изминахме дълъг път, бяхме пресрещнати от стихии, урагани, само че ние дружно успяхме. Минахме през всички компликации и непроменяемо всякога този транспортен съд с огромното семейство на Движение за права и свободи пускаше сполучливо котва на всяко пристанище, сподели Ерол Мюмюн.

Движението за права и свободи компактно следва философията, на която е основата партията ни - трите основни думи: заедност, разговор, приемливост, съобщи още кандидат-кметът. И разясни:

„ Заедност, тъй като в нашата заедност се крие нашата мощ, нашата мощност. Диалог, тъй като ние като партия сме постоянно отворени на разговор и единствено и само посредством положителния, градивния разговор решаваме проблемите си. Толерантност, тъй като изключително тук в Кърджали като столица а толерантността, тя е заложена в нашите гени, тече в кръвта ни. Ние през всичките тези години постоянно един до друг, без да се разделяме по цвят, религия, етнос сме чествали дружно. Заедно сме скърбели, дружно сме ходили на учебно заведение и в делник, и в празник сме били дружно. Това е Движение за права и свободи! ”

Мюмюн показа и листата на Движение за права и свободи за Кърджали. Тя е неповторима, формирана е от експерти. Тя е  сплав сред опит и младост, сподели претендентът за кмет.

Да сложим новото начало на 29 октомври с бюлетина 57. Чрез вашия кмет всички вие ще бъдете кметове на Кйрджали. Заедно ще решаваме проблемите, прикани Ерол Мюмюн.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР