Скъпи Деви, пред вас се открива период с нови шансове,

...
Скъпи Деви, пред вас се открива период с нови шансове,
Коментари Харесай

Деви, септември ви носи любовно предизвикателство

Скъпи Деви, пред вас се открива интервал с нови шансове, нови промени, които могат да ви отведат доста по-далеч, в сравнение с си мислите сега. Пазете се от неточни съглашения или неприятно проектирани цели, що се отнася до крайните периоди. Резултатите от тези проблеми стоят на първо място в екипната работа, която допуска шерване на отговорностите, само че и тежестта на отговорностите. Това се отнася изключително за външните работи. Самият завършек на месеца може да донесе избрани проблеми в региона на финансите, избягвайте рисковани финансови ходове.

Първите дни на месеца носят спад на имунитета и силата, което може да се отрази най-много в главоболие и болки в костите. Трябва да работите върху физическата интензивност, повече придвижване. През втората половина на месеца притокът на сила е по-голям и настроението ви ще бъде по-добро. В края на месеца е нужен по-редовен сън и превозване на малко повече време измежду природата.

 жена

По-голямата част от септември би трябвало да съставлява извънредно удобен интервал за цялостните събития в любовната сфера за представителите на знак Дева. През първата половина на месеца ще получите повече поддръжка от индивида, който обичате. Средата на месеца още веднъж носи лека неустойчивост и проблеми в връзката. През втората половина на месеца преобладаващата постоянна и удобна атмосфера на любовния фронт би трябвало да докара до позитивно възприятие на задоволство.

Въпреки постоянните аспекти и релативно стабилната обстановка в региона на прочувствените и любовните връзки, избран % от представителите на този знак могат да „ заспят “ и да попаднат в клопката на инерцията, поддавайки се на линията на най-малкото противодействие.

 жена

Свободни Деви, това е прелестен интервал за вас да се раздвижите, на първо време в посока на развлечение и другарство с другари. Емоционално, макар опцията да започнете връзка или да се появи човек, който би ви харесал, не бързайте за на никое място. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР