Скъпи Близнаци, предстои активна и динамична година. 2023 година е

...
Скъпи Близнаци, предстои активна и динамична година. 2023 година е
Коментари Харесай

Близнаци, 2023-та ви носи огромни промени и ново начало

Скъпи Близнаци, следва дейна и динамична година. 2023 година е година, в която ще имате значими открития и осъзнаване на себе си и ще се опитате да измененията доста метода, по който реагирате на нещата, само че и да преодолеете психическите си спънки, които ви пречат и не ви разрешават да живеете живота си пълноценно и да се развивате. Действайте изобретателно, а не разрушително. Имате огромно ентусиазъм и въображение, тъй че се възползвайте от тях.

Трябва да бъдете деликатни през тази година и да държите очите си отворени на четири, с цел да избягвате клопките, свързани с хора и обстановки в професионалната област, които могат да повлияят отрицателно на кариерата ви.

Уран продължава да минава през вашия дванадесети дом на слънчевия ви хороскоп, като визира основно родените през втората десетдневка. Понякога кипите от вътрешната страна и желаете да разклатите всичко и да започнете изначало.

 жена

Излезте от рутината, създавайте нови другарства и се забавлявайте повече. Време е да преживеете още веднъж чувството за неспокойствие, нови благоприятни условия и завършения, с помощта на това, че Юпитер ще е във вашия единадесети дом на другарството, екипи и технологии доникъде на май. Освен, че получавате поддръжка от приятелите си, вие сте новаторски и пионери в концепциите си. Възможно е да започнете да мислите за нови кариерни пътища, само че се пробвайте да не вършиме ходове, които не сте проучили добре и не сте обмислили вероятните обстоятелства. Юпитер в Овен ви дава своята благословия и сили да се движите напред и да укрепвате вашите упоритости и проекти.

Най-голямото предизвикателство ще бъде установяването на баланс сред персоналния и деловия живот. Най-голямата турбуленция през годината ви чака в интервала на затъмненията, от 14 до 28 октомври. Следете страстите си, т.е. не си позволявайте да бъдете импулсивни и безразсъдни.

 жена

Съсредоточете се върху същинските си стремежи. Бъдете себе си и не се опасявайте да вършиме промени, които смятате, че в действителност си заслужават. В сферата на любовта ще е много безшумно и умерено. Въпреки това е допустимо да имате няколко сполучливи интервала, когато свободните представители на знака могат да срещнат човек, който може да развълнува сърцето им. Най-добрият късмет за нова обич ще бъде през февруари, август и ноември.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР