Скандално видео се появи в социалната мрежа. На него се

...
Скандално видео се появи в социалната мрежа. На него се
Коментари Харесай

Скандално ВИДЕО показва как Семерджиев засича с джипа си и всява респект с фенерче

Скандално видео се появи в обществената мрежа. На него се вижда по какъв начин килърът на двете девойки в адската злополука на " Черни връх " Георги Семерджиев заслепява с фенерче различен водач, оповестява GlasNews.bg.

Видео, оповестено от Васил Венков в обществената мрежа Facebook, демонстрира по какъв начин Георги Семерджиев с висока скорост изпреварва автомобила на Венков. Забележете - обстановката се развива две седмици по-рано от деня на злополуката в столицата, при която джигитът прегази и лиши живота на две почтени девойки.

След изпреварването от Семержиев, Венков натиска газта и застига Георги, той подхваща изпреварване, само че бива засечен от " систематичния наркоман ".

От видеото излиза наяве, че Георги ръководи джипа Ауди SQ7 ABT, с който провокира ужасяващата злополука в столицата. Семерджиев разполага и с други първокласни возила.

Бившият футболист Семерджиев евентуално още веднъж е бил в несъответстващо положение и под въздействието на опиати и алкохол - това демонстрират фрагментите от видеорегистратора в автомобила на Васил Венков, който в това време още веднъж прави опит да изпревари джигита и още веднъж е засечен, само че този път Семерджиев стопира и блокира пътя и тук е моментът на скандалното деяние, което Георги подхваща - вади фенерче и заслепява Венков.

" Господин Семерджиев всява почит с фенерче, две седмици по-рано ", написа Васил към поста си.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР