Скандално и неприемливо действие се е развило в град Плевен,

...
Скандално и неприемливо действие се е развило в град Плевен,
Коментари Харесай

В Плевен изпищяха! Жена се боцка посред бял ден под прозорец на детска стая, едва стои на крака

Скандално и недопустимо деяние се е развило в град Плевен, предава GlasNews.bg. Мъж и жена са снимани в клип, на който се вижда по какъв начин дамата си инжектира незнайно вещество в левия крайник. Предполага се, че веществото е наркотично. Това се е случило измежду бял ден и по-фрапиращото – под прозорец на детска стая.
От фрагментите е видно, че дамата колкото да се държи на краката си. Тя сяда на земята и се боцка в крайници, а мъжът прикляка до нея и следи действието.
Не е ясно обаче какво тъкмо е веществото в спринцовката – може да е хероин, а може и да е метадон. Важно е да отбележим, че метадонът е опиоиден аналгетик (синтетичен опиум с обезболяващо действие), тягостен действието на централната нервна система (депресант). В България метадонът е един от утвърдените опиеви агонисти за лекуване на синдром на взаимозависимост към опиоиди (например към хероин). Хероинът пък е рисков опиат. Приемът му бързо води до психическа и физическа взаимозависимост – при някои подвластни, единствено 4 часа след приема на последната доза, може да стартира абстиненция. Много от наркозависимите го инжектират тук-там, които нормално са скрити от погледа.
Има ли значение обаче с какво вещество се инжектира дамата, когато това се случва под прозореца на стая, която се населява от деца… Отговорът на този въпрос оставяме на вас.
Министерство на вътрешните работи и прокуратурата следва да се самосезират във връзка скандалния случай от Плевен. Подобен случай с инжектиране на опиат потресе пловдивчани в края на 2022 година. Тогава в двора на учебно заведение „ Душо Хаджидеков “ мъж инжектираше хероин на жена. Полицията в Пловдив реагира и задържа двойката, като дамата обяснила на органите на реда, че е на метадонова стратегия, взела полагащата й се ампула от здравно заведение и мъжът й оказал помощ да сложи точно дозата метадон.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР