Скандалният служител на БАБХ Николай Едрев отново се прави на

...
Скандалният служител на БАБХ Николай Едрев отново се прави на
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Въоръженият Николай Едрев размахва оръжие по границата: Радев ме назначи. Кой ще ме пипне?!

Скандалният чиновник на БАБХ Николай Едрев още веднъж се прави на разбойник на Граничен контролно-пропусквателен пункт “Капитан Андреево “, предава БЛИЦ. Смешното дребосъче, явно има някакъв психически проблем, и мощни комплекси, които не желае да реши. По-лошото е, че Николай Едрев не просто върви с револвер и заплашва хората, само че и се показва, като най-близкия човек на президента Румен Радев.

В прав текст той неведнъж е споменавал, хвалейки се, че е персонално предопределение на президента и няма кой да го пипне даже с дребен пръст. Нека напомним, че преди два месеца името на Николай Едрев нашумя из медиите, откакто той още веднъж се правеше на Чък Норис по границата, като всяваше ужас и напълно действително пречеше на естественото действие на граничния пункт.

Тогава той аргументи жесток скандал, като държанието му заплаши даже да спре работата на пункта и сътвори напълно действителни условия за дипломатически скандал сред България и Турция. Тогава той, дружно с министър Христанов и техния канадски гуру Кирил Петков оповестиха, че се борят с мафията, въпреки и към днешна дата и на децата да е ясно, че те просто се опитваха и не престават да се пробват да овладеят един бизнес, в който имат ясно изразени частни ползи.

Нека единствено напомним, че брачната половинка на някогашния зам. министър на земеделието Иван Христанов, е притежател на най-малко 10 компании, работещи тъкмо в ресора, за който нейния брачен партньор отговаряше в Министерството на земеделието. Вече наподобяват неуместно смешни хвалбите на Кирил Петков и Асен Василев за битката им с „ плодовете и зеленчуците “ по границата, защото даже и към този миг те употребяват лица, като Николай Едрев с цел да овладеят допустимо най-вече позиции в бизнеса им по ползи.

Към момента към този момент също е изцяло ясно, че съответно лицето Николай Едрев се е вкопал и кадрува посредством свои хора в митницата на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “, Гранична полиция, както и в ред други институции функциониращи там. В доказателство на същото е че Едрев е оказал жесток напън върху шефа на митница Бургас от името на Президента и е съумял да върне на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево двама собствен правилни митничари които да обслужват ползите му.

В същото време съгласно информация, Румен Радев нямал никакво особено отношение към Николай Едрев и бил подготвен да разкара тази скандална фигура от държавна позиция, само че това в последна сметка не се случило а в противен случай след промяната на властта той бе назначен като член на борда на държавнтото Автомагистрали ЕАД където получава сладка заплата от към 10 000лв месечно, длъжностен автомобил и още куп екстри.

Кой е тайният покривител на своеволията на Едрев и с помощта на кого той се държи и усеща като недостижим следва да бъде оповестено скоро. Не е ясно до каква степен виновните фактори в страната са наясно с държанието и фриволията на този човек само че обстоятелствата са, че един душевен невменяем мъж продължава да се разхожда с револвер на кръста и да командори държавни институции, като „ Митници “ и Гранична полиция. Същевременно Едрев продължава да има много мощни позиции в БАБХ, като даже си разрешава да дава нареждания персонално на министъра на земеделието Явор Гечев.

В умозаключение би трябвало да кажем, че случая „ Николай Едрев “ е единствено следващият абсурден случай, в който очевадно си проличава, по какъв начин властта, съсредоточена в президентската институция и осъществена посредством служебния кабинет на Гълъб Донев се отнася извънредно пасивно към брутални истории, които имат капацитета да взривят цялата страна. “Радев и другари ” би трябвало обаче добре да знаят, че до момента в който не престават да толерират сходни хора, освен че няма да се случи никаква смяна, само че и че следва доста скоро и те да поемат по пътя на своите стотици безотговорни прародители.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР