Скандалният президент на Филипините Родриго Дутерте отново събра погледите на

...
Скандалният президент на Филипините Родриго Дутерте отново събра погледите на
Коментари Харесай

Филипинският президент смачка с багер коли за 5 милиона долара

Скандалният президент на Филипините Родриго Дутерте още веднъж събра погледите на целия свят с бруталните си ограничения против наркоразпространението в страната. В момента той и членове на държавното управление участват в град Кагаян на показана акция по заличаване на първокласни коли на стойност 5,2 млн. $, оповестява „ Дейли Мейл “.
Скъпите возила са иззети от наркодилъри. Пред Дутерте и неговата свита са подредени към 70 коли. Сред тях има „ Ламборгини “, 5 „ Порше “-та, 2 броя „ Мерцедес-Бенц “, „ Харли Дейвидсън “ и други
Вчера Дутерте съобщи, че унищожаването на колите пред аудитория е неговият метод да показва престижа си над нарушителите и корумпираните хора.
Въпреки че има уязвимост към моторите, Дутерте остави няколко скъпи екземпляра също да бъдат унищожени. „ Сърцето ми ще кърви, само че нищо не може да се направи, тъй като единственият метод да се оправим с контрабандата е просто да я спрем “, съобщи президентът.
Колите бяха смачкани с екскаватор, който безусловно се разноски върху тях.
Президентът на Филипините попадна във фокуса на международните медии в последните години поради невижданата война, която поведе против наркоразпространението в страната. Хиляди хора бяха екзекутирани, а правозащитни организации го оповестиха в всеобщи убийства. Въпреки това Дутерте продължава безмилостното нахлуване против дрогата, а преди време даже съобщи, че в случай че синът му се занимава с опиати, и той би трябвало да почине.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР