Скандалният готвач Борис Петров, по-известен като Шеф Петров, неведнъж е

...
Скандалният готвач Борис Петров, по-известен като Шеф Петров, неведнъж е
Коментари Харесай

Шеф Петров избухна: Умираме! Убиваме внуците си!

Скандалният готвач Борис Петров, по-известен като Шеф Петров, нееднократно е попадал в епицентъра на разнообразни кавги поради пиперливия си език. В деня на печал – 14 април, в който цяла България потъна в скръб заради шестимата починали при автобусната злополука на автомагистрала „ Тракия, станала в предходния ден, Петров написа много абсурден пост в персоналния си фейсбук профил.

Блиц пбликува думите му без редакторска интервенция:

„ НАЙ-ЛЕСНО ДНЕС съдебна експертиза ПРЕДАВА БЪЛГАРИЯ....от всички!

ТРАУР - ЗЕМЯТА НИ НАПОЕНА С КРЪВТА НА ПОКОЛЕНИЯ Е В ТРАУР!!!! ЗАЩОТО Я ИЗОСТАВИХМЕ....И НЯМА СИЛА В СВЕТА КОЯТО ДА НИ ПОМОГНЕ!!!

Нито Супер-Автобуса е на мястото си,на кварталното двулентово шосе, давайки права на МАГИСТРАЛА???... нито тракториста ПОСТАВЕН за водач на този Супер-Автобус с отговорността на толкоз животи,... нито идиота с 25 годишната трошка...

И това няма да е края, ПОВЯРВАЙТЕ.. нито Господ, нито Орисниците ще ни оказват помощ! 

Вие всички скъпи хора които оставихте родината си с цел да живеете по-добре, Готвачи, Лекари, Пилоти, Инженери, Техници Журналисти, Учители..някои с огромната неистина, че се учите и ще се върнете с цел да помогнете, или че не ви се дава опция....ВИЕ НОСИТЕ НА ПЛЕЩИТЕ СИ ТОЗИ ТРАУР!! Много, ясно, че там ви дават опция, тъй като това е тактика за кражба на човешки капацитет... и ви закачат като ШАРАНИ.... А земята на ДЕДИТЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)? Ние сме най-големите Предатели на същността си!! НАЙ-ЛЕСНО ДНЕС съдебна експертиза ПРЕДАВА БЪЛГАРИЯ....

Подли нещастници се пробутват, на несъответстващи за тях места,....защото ви НЯМА!!

Кадровия,БРАК е на всички равнища!!!

Света се развива и всяко нещо което е мощно в модерния свят и ние употребяваме, с този честен и човешки брак подложен на несъответното равнище, вместо в наша изгода е нашата НАЙ-ГОЛЯМА ЗАПЛАХА!!

И....МОЛЯ, ДА СПРЕМ ДА съдебна експертиза ПРАВИМ НА ВЪЖЕИГРАЧИ В МОДЕРНИЯ СВЯТ...СЛЕПИ съдебномедицинска експертиза И С Пожарна охрана НЯКОЛКО ПРОТЕЗИ!!!

УМИРАМЕ! УБИВАМЕ ВНУЦИТЕ СИ.... УНИЩОЖАВАМЕ съдебна експертиза...

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР