Скандалният доц. Атанас Мангъров, който винаги играе срещу щаба и

...
Скандалният доц. Атанас Мангъров, който винаги играе срещу щаба и
Коментари Харесай

Мангъров зарази АБВ с омраза

Скандалният доцент Атанас Мангъров, който постоянно играе против щаба и ограниченията за преодоляване на ковид, болести с омразата си и партията, която го издига за народен представител – АБВ. Доц. Мангъров имаше поредни дейности през всички 11 месеца. А не като " гологлавото пингвинче ", което тероризираше нацията, разяснява водачът на АБВ Румен Петков, визирайки шефа на Националния действен щаб проф. Венцислав Мутафчийски. 

" COVID-19 има, само че това ли е най-опасното заболяване? Колко души умряха по стълбите, какъв брой не бяха одобрявани в лечебните заведения, починаха в домовете си от сърдечно-съдови болести ", попита Петков в ефира на Българска национална телевизия.

" Вероятно имат разлики, по този начин е в едно демократично обществото ", разяснява той изявлението на Георги Първанов, който съобщи, че не желае доцент Мангъров в листите на АБВ.

" Няма да бъда лидер на листа, тъй като би трябвало да има мярка – хората желаят генерална смяна ", сподели още той. Затова пък Мангъров води две листи – в София и във Варна.

Петков отговори и за какво АБВ не се коалира с хорана на Мая Манолова. " Не бих се коалирал с Мая Манолова, която първо съобщи, че няма да има политическо придвижване, а след това направи такова ", сподели той. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР