Скандалният бизнесмен Стоян Стоянов-Златния е пребит и наръган 6 пъти

...
Скандалният бизнесмен Стоян Стоянов-Златния е пребит и наръган 6 пъти
Коментари Харесай

Златния пребит и наръган заради дъщеря на мутра, искал да я прави платена жрица като Галена Димова

Скандалният предприемач Стоян Стоянов-Златния е пребит и наръган 6 пъти поради малолетна дъщеря на мастита столична мутра, научи HotArena.

По непотвърдена информация разследваният преди време за сводничество и педофилия Стоянов пробвал да задява малолетно момиче, което се оказало щерка на небезизвестен воин от софийския ъндърграунд. Според източници, близки до следствието, нападението над Златния преди ден пред дома му в кв. " Банишора " е поради сластните му нападения над мистериозното девойче. 70-годишният Стоянов бе грубо пребит и наръган минути след среднощ, до момента в който се прибирал след почерпка. Основната версия, по която работят криминалистите, е, че зверският побой е осъществен от експерти, а характерът на нападението свидетелства за проведено и планувано възмездие, написа " България през днешния ден ".

Не се изключва и хипотезата за нахлуване за обир, макар че по непотвърдена информация килограмите злато, с които е окичен Златния, били непокътнати. В момента той е в реанимация в институт " Пирогов ", като към този момент е вън от заплаха за живота, потвърдиха пред вестника от болничното заведение. Лицето му било обезобразено, а прободните рани в региона на коремната празнина оперирани сполучливо. В неделя следва да му бъде осъществена друга интервенция на счупената в резултат на побоя подбедрица.

Веднага след кървавата вендета потеглиха и клюки в подземния свят. Според някои от тях похотливецът пробвал да задява провокативна госпожица, като даже се пробвал да я вкара в бизнеса с платения секс. За злощастие на Стоянов обаче момичето се оказало мутренска дъщеря. Красавицата разказала за неприличните оферти на окичения със злато дядо, а бащата незабавно се сетил за кого става въпрос.

Стоянов се прочу преди години, откакто бе задържан и разследван за сводничество и педофилия. Той организираше и журираше състезания за хубост, които съгласно полицията са били заслон за набиране на проститутки. Няколко девойки потресоха с разказите си ченгета и прокурори. От думите им станало ясно, че дружно с приятелката Вера Дзангова Стоянов устройвал невиждани извращения с 14-годишни девойки и десетки грамове кокаин. В любовната им квартира в кв. " Изток " десетки малолетни девойки правели " френска обич " както на Златния, по този начин и на половинката му, която изпадала в див възторг. Според думите на потърпевшите девойки Вера шмъркала кока, сядала по главите на девойките и започвала да крещи и да ги скубе. През това време Стоян гледал порно, блудствал с ученичките и се опипвал. В незаконната сводническа скица даже бе забъркано името на Мисис България 2010 Галена Георгиева. Тя била част от елитна тайфа скъпоплатени жрици на любовта, ръководена от Дзангова.

Според прокуратурата в интервала от края на 2011 година и 2012 година шармантната хубавица неведнъж е предложила изваяното си тяло против 500 евро. През 2013 година против нея даже бе повдигнато обвиняване за присъединяване в незаконната тайфа на мадам Дзангова. Веднага откакто й били снети показанията, процесът против нея бил преустановен, защото било открито, че тя не е набирала проститутки, а е била такава. По делото има приложени и СРС-та от телефоните на жриците. От тях излиза наяве, че приятелката на Златния не пришпорвала никое от своите 15 девойки, като ги задържала при себе си с тлъстите възнаграждения. Цената за час варирала от 300 до 400 лева, като Дзангова получавала приблизително по 150 лева на поръчка. Дзангова към този момент получи условна присъда като главатар на група, предлагаща сексуслуги, откакто подписа съглашение с прокуратурата.

Преди 5 години Златния бе пребит грубо с бухалки пред дома си в столичния квартал " Изток ". Тогава той още веднъж попада по неотложност в " Пирогов " с голям брой фрактури и комоцио. Ченгетата не съумяха да открият кой и за какво е нападнал Стоянов, като водещата версия също бе, че той е надробен поради педофилските си прояви.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР