Скандални слухове, свързани с първата дама на Франция Бриджит Макрон,

...
Скандални слухове, свързани с първата дама на Франция Бриджит Макрон,
Коментари Харесай

Откъде тръгват скандалните слухове за Бриджит Макрон

Скандални клюки, свързани с първата дама на Франция Бриджит Макрон, си пробиха път в общественото пространство. Те провокираха както недоумението, по този начин и любознанието на мнозина.

А като се има поради, че през 2022 година във Франция предстоят президентски избори, можем да предположим, че те не са напълно безобидни и могат да окажат въздействие и върху тях.

Става въпрос за тайна доктрина, съгласно която госпожа Макрон е транссексуална жена, родена като мъж под името Жан-Мишел Троньо.

Brigitte Macron to sue over false claims she was born male
— BBC News (World) (@BBCWorld)
Слуховете потеглят още през септември и се популяризират лавинообразно в обществените медии от последователи на тайните теории, написа BBC.

Френските медии наблюдават пътя им и стигат до публикация, написана в извънредно дясно списание от жена на име Наташа Рей. Причината да се достигант до доста по-широка публика обаче е фактът, че се разискват в доста гледано предаване в YouTube. Според вестник Libération слуховете се популяризират най-много от антиваксъри, Covid-скептици и крайнодесни деятели.

Жан Еноши, юрист на госпожа Макрон, удостовери пред АПФ, че тя е подготвена да предприеме правосъдни дейности. Много хора се питат за какво Брижит Макрон въобще се занимава с тази толкоз нелепа небивалица. Дали роднините на Елвис подадоха иск, когато им споделиха, че е видян жив и здрав да хапва в Мемфис?

Но може би госпожа Макрон има право, тъй като в никакъв случай не би трябвало да се подценява силата на интернет внушенията, които могат да повлияят и на политическите избори.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР