Скандалната процедура за покупка на джипове за МВР, с която

...
Скандалната процедура за покупка на джипове за МВР, с която
Коментари Харесай

Георг Георгиев за разследването на ОЛАФ: Виждам как някой си е направи една много хубава и сладка далавера

Скандалната процедура за покупка на джипове за Министерство на вътрешните работи, с която се захвана ОЛАФ и поради която ще връщаме милиони на Европейски Съюз е претърпяла основна смяна по време на служебното държавно управление, назначено от президента Румен Радев и съпричастността на хора от екипа му към случилото се е задоволително съображение той да се откаже от втори мандат. Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ по БТВ зам.-министърът на външните работи.
„ Виждам по какъв начин някой си е направи една доста хубава и сладка спекулация, пробвайки се и да замете следите “, разяснява той. По думите му през 2016 година „ държавното управление в лицето на господин Борисов “ е издействало 160 млн. евро от Европейски Съюз за защита на границите и тогава е било подписано съглашение, в границите на което е трябвало да се закупят високопроходими коли. След рухването на кабинета „ Борисов 2 “ от власт служебното държавно управление трансформирало текста на „ коли с висока проходимост “, което, съгласно Георгиев значи, че и седан 4х4 би покрил условията.
 МГЕРБ: Проф. Иво Христов да подаде оставка поради репликата детското българско население МГЕРБ: Проф. Иво Христов да подаде оставка поради репликата " детското българско население "
Националният изпълнителен съвет на Младежката организация на ГЕРБ упорства депутатът от Българска социалистическа партия проф. Иво Христов да подаде оставка. Това к...
„ Когато идва постоянното държавно управление има Комисия за защита на конкуренцията и съд и няма процедура, по която договорът да бъде подписан “, заключи ръководителят на младежкото ГЕРБ. От думите му не стана ясно дали има доказателства за тези изказвания.
По същинското наличие на отчета на ОЛАФ също липсваше конкретика от думите на Георгиев, въпреки на няколко пъти да загатна името на президентския антикорупционен секретар и някогашен длъжностен силов министър Пламен Узунов. „ още веднъж пробва да потули абсурда и да оправдае този, за който можем основателно да твърдим, че има съпричастност към този спорен проблем. Единственото, което чуваме, е звукът от разпъващия се политически чадър “, съобщи Георгиев. Според него при създалата се обстановка, а и след голям брой други събития от последните 4 години, е „ морална отговорност “ на Радев да не се явява на избори за нов мандат.
Председателят на младежкото ГЕРБ разяснява и острата позиция на България по случая „ Навални “, като означи, че тя „ е в преписка “ със мненията и на други членки на Европейски Съюз. „ България постоянно е била доста загрижена към въпросите за свободата и правата на индивида (…) България споделя, че демокрацията е свещена и би трябвало да се почита “, безапелационен беше Георг Георгиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР