Скандалната книга на бившата проститутка Хелън Ууд беше спряна само

...
Скандалната книга на бившата проститутка Хелън Ууд беше спряна само
Коментари Харесай

Спряха скандалната книга на жрицата на Рууни

Скандалната книга на някогашната продажница Хелън Ууд беше спряна единствено дни преди формалното й показване в петък, разгласи „ Сън “. Причината са закани със правосъдни каузи от страна на известен артист.

Биографията „ Мъжки свят “, в която се описват и връзките на 32-годишната Ууд с Уейн Рууни, е спряна от издателите, които са получили закани от юристите на филмовата звезда. Затова представянето на книгата се отсрочва с една седмица.

Причината е, че името и пасажите с артиста и сеансите им в Ирландия би трябвало да се отстранен. Това обаче се отнася единствено за английското издание, до момента в който американското ще бъде цялостно и там нищо няма да бъде спестено. Причината е, че в Англия има закон, защитаващ анонимността.

В книгата си някогашната продажница разкрива и за визитите си против възнаграждение в дома на Рууни, различен състезател на Манчестър Юнайтед, прочут английски боксьор, реалити звезда и фамилен артист.

Хелън Ууд възнамерява да употребява приходите от книгата си, с цел да покрие разноските по делото си против филмовата звезда, която бави излизането на пазара на изданието.

„ Тя е гневна! Според нея той все едно си купува правораздаването, а съдът се произнася в интерес на богатите и известните. Хелън обмисля по какъв начин да направи обществено името на артиста, който се прави на добър брачен партньор и татко, само че в действителност е лицемер “, разяснява издателят на Хелън Ууд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР