Скандалите с невръстната Сузанита не секват – пише Уикенд“. Шокиращо

...
Скандалите с невръстната Сузанита не секват – пише Уикенд“. Шокиращо
Коментари Харесай

ВДИГНАХА ЗАВЕСАТА! ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В СЕМЕЙСТВОТО НА СУЗАНИТА ПОКЪРТИ БЪЛГАРИЯ! ОБЯСНЯВА ВСИЧКО, МАЙКА Й

Скандалите с невръстната Сузанита не секват – написа „ Уикенд “. Шокиращо изявление с майката на 14-годишната чалга певица – Шенай, оповестено преди дни в столичен седмичник, разкриват повода за държанието на лолитката – разяснява изданието. Очевидно Сузанита е поощрявана от родителката си да се държи разюздано, излиза наяве от думите на майката.

В изявлението мама Шенай разкрива, че 14-годишната й дъщеря без срам пуши, освен това без да се тормози. Тя пали цигар в дома им пред благослонните погледи на родителите си.
„ Не пуши доста, по няколко цигари дневно. Сега това й е забавно, само че считам, че тя ще се насити и сама ще ги спре, когато реши – Сузи има доста мощен темперамент “ – отсича майката.

Думите й са в действителност смущаващи и са сериозен сигнал към чиновниците на обществените служби да ревизират ситуацията, в която пораства ученичката. Едва ли това е най-нормалното държание за един родител на малолетно момиче – да няма нищо срещу детето му да пуши цигара пред него.

Още по-скандално обаче звучи признанието на майката, че е поощрила щерка си да опитва опиати. Съпругата на Орхан Мурад не прецизира по кое време е станало това, само че очевидно е било неотдавна.
„ Исках сама да се убеди, че опиатите са нещо неприятно и извънредно и не трябва да ги употребява. Тя взе дрога и се усещаше ужасно- два дни повръщаше и й се виеше свят “ – твърди родителката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР