Скандали, претенции и наглост още в началото на ВИП Брадър.

...
Скандали, претенции и наглост още в началото на ВИП Брадър.
Коментари Харесай

Кулагин и Нора спретнаха грозен скандал в Къщата

Скандали, искания и безочливост още при започване на ВИП Брадър. Нора Недкова, която бе оповестена за президент от Големия брат, стартира да се тръшка часове откакто прекрачи прага на Къщата.

Блондинката е поискала да има звукоизолирано помещение, в което да спи. Това, обаче, което ѝ бе предоставено от ВИП Брадър не хареса на плеймейтката. Тя незабавно подвигна врява, стартира да мрънка и се обърна към Големия брат.

В изповедалнята ѝ споделиха, че в случай че се споразумее с останалите, може да спи и на друго място. "Не мога да дремя, когато някой спи. Липсва ми багаж. Няма по какъв начин да си побера всички куфари в тая стая. То няма къде да се влезе ", поде драматизирайки тя пред останалите.

Хитрата президентша незабавно се насочи към отделеното помещение с баня, планувано за Валентин Кулагин и Константин Трендафилов. "Аз съм с 5-6 куфара. Не мога да ги събера. Не ми харесва просто. Нали съм президент. Искам да си сменя спалнята с тази на Папи Ханс и Валентин Кулагин. Искам да си имам персонален комфорт - персонална тоалетна, пространство и въздух ", добави Недкова пред останалите и незабавно отиде да прави благи очи на поета.

Трендафилов бързо се разтопи и бе подготвен да ѝ отстъпи мястото си. Плеймейтката обаче срещна отпора на Кулагин. "Стига с твоите искания. Гардеробни, спални, смешно е! Лягай си в твоето легло, няма по какъв начин да спиш тук ти! Ти си по-малък размер, обикновено ти е пространството. Стига си ми се молила и умилквала. На всяка цена искаш да си около мен. Видя, че това е рейтингово и ми се буташ ", скара ѝ се той.

Стефан на Гала се намеси в спора, само че мигновено бе посърнал от гневния гримьор: "Не ми се пъчи. Ще си го правиш това у дома. Действам както съм си решил ", поде Кулагин. Стефан пък бързо направи забележка за изрече на гримьора, само че още веднъж бе скастрен: "Абе, аз съм си решил по какъв начин ще се държа. Голям лингвист стана ти, само че късно, на остарели години ", сподели Кулагин.

Целия цирк не свърши дотук. Нора се реши на деяние и небрежно опита да набута куфарите си в спалното помещение със личен хигиеничен възел. "Изчезвай с тия евтини обувки от тука. Егати маймуняка. Жена с маймунско лице. Ти си селянка и каруцарка ", съобщи Кулагин, само че даже това не я спря.

Блондинката окупира леглото, което трябваше да заеме Трендафилов и стартира да си разпределя багажа. Големият брат бе задължен да се намеси и разгласи, че се постанова Нора да спи, където ѝ е отредено, тъй като в противоположен случай с изключение на нейния контракт, се нарушават и тези на някои от останалите участници.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР