Скандален кандидат за депутат и водач на листата на ИТН

...
Скандален кандидат за депутат и водач на листата на ИТН
Коментари Харесай

Депутат от ИТН се оказа осъден за агресия над възрастна жена: Минало е, имам безупречна репутация

Скандален претендент за народен представител и лидер на листата на Има Такъв Народ в крайдунавския град Видин. Милен Милчев се оказва наказан поради проявена експанзия над стара жена през 2010 година, написа уеб страницата neudobnitebg.com като ползва документи.
Милчев е обидил дамата, която сега е над 80-годишна, че е представителка на най-древната специалност. Отделно я е блъснал с придвижване глава в глава, след което я е обиждал и псувал вулгарно.
Районният съд във Видин го признава за отговорен и е постановена неоправдателна присъда. Кандидатът на народен представител би трябвало да заплати на дамата обезщетение от 1000 лева, както и правосъдните разноски по делото.
По следите на Милчев потегли журналистът Николай Караколев.
„ Никога не съм съден, а съм наказан от въпросната госпожа за 1000 лв. за засегнатост. Прочетете присъдата. Осъден съм, тъй като я нарекох представителка на най-древната специалност. Бившата ми тъща ме осъди, че я наскърбих, това е “, разясни Милчев.
„ Имам безупречна известност на някогашен състезател, сега на политик “, споделя претендентът на Има Такъв Народ, който е някогашен първенец по самбо.
„ Опитвайки се да бъде джентълмен и да се отърва от полудяла жена, трябваше да избегна спор. Това ли намерихте за мен? Това е част от предишното ми. Не съм удрял жена. Съжалявам за постъпката си “, съобщи Милен Милчев, който се извини на старата жена пред камерата на Караколев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР