Скандалът с пияната Белослава, хваната при проверка, че шофира в

...
Скандалът с пияната Белослава, хваната при проверка, че шофира в
Коментари Харесай

След Белослава, Мариела Нордел шокира: Направих зверска катастрофа пияна, имаше ранени

Скандалът с пияната Белослава, хваната при инспекция, че кара в нетрезво положение, ескалира от ден на ден и повече реакции, някои от които прекомерно любопитни. Думите на Мариела Нордел, да вземем за пример, вършат щателна дисекция на случилото се, а изводите няма по какъв начин да не предизвикат почитателите й.
Ето какво гласи поста на пиар специалиста и кулинарна звезда, която употребява случая да показа и нещо шокиращо от предишното си, а точно, че самата тя преди години е провокирала „ зверска челна злополука “ под въздействието на алкохола.
„ По мотив Белославата ще се изкажа от 3 гледни точки:
1. Като ПР:
Когато се осереш, единственият верен ход е мълчанието и нищоправенето!
Всяко придвижване, „ опрощение “, сълзливолиготене, единствено оцапват повече осраното.
2. Като майка:
0 приемливост към шофиращите на алкохол и дрога!
Пил ли си, друсал ли си се, има „ drink & drive “, има хотели, има паркове и пейки…. Пет пари не давам какъв брой ще ми хленчите след това и иска ми се извинявате в медиите! И не желая да ви виждам, тъй като сте ми черни!
3. Като разкаял се нарушител:
През 1994 година, на 4 септември, на бул. Малекон в Стара Хавана, аз, след 16 мохитос в Бодегита дел Медио, върша зверска челна злополука с кола за спешна помощ и след това блъскам съпътстващата я полицейска патрулка. Всички коли избухват, има ранени, на мен нищо ми нямаше. Приех го като Божие обръщение. Изкупих си виновността, обезщетих потърпевшите и си дадох обещание повече в никакъв случай да не го върша! Дори и след половин чаша бира не стъпвам зад кормилото!
Бог е милосърден към мен, дано е по този начин и към другите, които се разкаят! “, написа искрено Нордел в обществените мрежи, написа show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР