Скандалът с новоизбраната Мис България Тамара Георгиева се разяри мълниеносно.

...
Скандалът с новоизбраната Мис България Тамара Георгиева се разяри мълниеносно.
Коментари Харесай

МЪЛНИЕНОСЕН СКАНДАЛ! Лавина от негативни коментари след избора Ми България 2017!

Скандалът с новоизбраната Мис България Тамара Георгиева се разяри мълниеносно. Лавина от отрицателно, даже нападателни, мнения заля обществените мрежи. Потребители надалеч не са съгласни с избора на журито, съгласно тях е имало надалеч по-достойни претендентки за купата. Георгиева не заслужава този приз, изрично е болшинството в интернет.

В обществените мрежи бяха изтъкнати и подозрения, че победителката е излъгала за възрастта си. Появи се и слухът, че майката на гаджето й е платила короната, с която Георгиева се окичи на най-престижния конкурс за хубост у нас.

На публикуваните в мрежата фотоси от церемонията по награждаването пък ясно се вижда, че новата Мис има бръчки по врата си, които не дават отговор на жена на 24 години. Припомняме, че съгласно регламента в състезанието могат да вземат участие девойки и дами на възраст от 17 до 25 години. Подозренията на коментиращите в интернет са, че Тамара Георгиева е скрила годините си, с цел да може да се впише в условията.

Ето и част от реакциите на хората:

Zorka Mileva Бабооо, за какво ти е толкоз дълъг носа?..

Anton Ivanov Като орлица... ;-)

Dani Zlatancheva След Анита Мейзер?!!! Кой сподели, че българките са красиви?!

Daniela Hristova Нещо се е случило с българката или с оценителите на хубостта й... Сигурно е от грима:))

Ceno Vutov Felix Явно е, че критериите за хубост са с доста килнат фокус! Или хората са изтрещели, или в действителност европейските "ценности " тотално са промили мозъците! За аква хубост въобще става дума????

Anastasia Manliher но, тя е с нос като клюн... и е толкоз наплескана, че лицето й действително не се вижда, да не приказваме, че не наподобява като мис, а като мисис...

Karina Zaharieva Lamar Ох тази поредна мис отново разбуни духовете! От толкоз красиви български девойки по какъв начин можаха да изберат тъкмо това? На всички е ясно по какъв начин се става мис в България. Много тъпо в действителност още веднъж ще ни показва не който би трябвало

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР