Народното събрание ще заседава извънредно тази вечер, обяви на брифинг

...
Народното събрание ще заседава извънредно тази вечер, обяви на брифинг
Коментари Харесай

Парламентът заседава извънредно тази вечер за цената на тока

Народното събрание ще заседава изключително довечера, разгласи на брифинг националният представител от ГЕРБ-СДС Теменужка Петкова. 

ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи са събрали нужните подписи и са внесли искане за съвещание на Народното събрание през днешния ден.

Темата на това съвещание ще е цената на тока – какво ще е нарастването за битовите консуматори от 1 юли.

 Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден 2 мин. Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Моторист блъсна млада жена на пешеходна пътека в София 1 мин. Моторист блъсна млада жена на пешеходна пътека в София  Серия набези и грабежи в кв. „ Лагера “: Жителите патрулират в търсене на причинителя 4 мин. Серия набези и грабежи в кв. „ Лагера “: Жителите патрулират в търсене на причинителя  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден 2 мин. Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Моторист блъсна млада жена на пешеходна пътека в София 1 мин. Моторист блъсна млада жена на пешеходна пътека в София  Серия набези и грабежи в кв. „ Лагера “: Жителите патрулират в търсене на причинителя 4 мин. Серия набези и грабежи в кв. „ Лагера “: Жителите патрулират в търсене на причинителя  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет

Очаква се в него да взе участие ръководителят на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР) Иван Иванов и представители на Министерството на енергетиката.

Това ще е второто изключително съвещание в границите на днешния ден. Първото беше поискано от ПП-ДБ и беше на тематика актуализацията на пенсиите от 1 юли.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР