Скандалът около вчерашната среща между премиера и превозвачите получи ново

...
Скандалът около вчерашната среща между премиера и превозвачите получи ново
Коментари Харесай

Запис от срещата на Петков с превозвачите: Вратата е там, зад вас

Скандалът към вчерашната среща сред премиера и превозвачите получи ново развиване през днешния ден с появяването на аудиозапис, за който се твърди, че е от срещата.
Представители на транспортните компании през вчерашния ден напуснаха афектирани диалозите и споделиха, че министър председателят ги е изгонил. За записът се твърди, че е изработен точно на срещата в Министерския съвет и че един от гласовете, които се чуват, е на Петков.
„ Ако желаете постоянно можете да си тръгнете, това е... По всяко време сте поканени, в случай че ви е досадно, да излезете - вратата е там”, се чува гласът.
„ Не става въпрос дали ни е досадно. Става въпрос за това, че вие сте ни поканили по съответна тематика. В момента разводнявате тематиката. Вие имате среща в 17:00 часа по-късно. И въпросите, които ние сме ви сложили, остават без отговор сега. Така че доста ви апелирам, дано да не разводняваме”, се чува различен глас.
„ Повярвайте ми, в случай че не желаете да слушате, вратата е там. Ето я. Зад Вас. Няма... Аз вземам решение тук по какъв начин ще приказвам и какво ще говоря”, споделя първият глас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР