Скандал за просрочване на времето за престой на територията на

...
Скандал за просрочване на времето за престой на територията на
Коментари Харесай

Трагедията е огромна! 3-минутно закъснение уби шофьора на автобуса в Кърджали

Скандал за просрочване на времето за престой на територията на автогара „ 21 век “ е вдигнал до сериозни стойности кръвното на лидера на рейса, който получи инфаркт на най-оживеното място в Кърджали и катастрофира на бул. „ България “, на метри от кръговото кръстовище, написа 24rodopi.com.
„ 3-минутно забавяне лиши живота на водача! Правят му скандал, че още не е напуснал автогарата. Казват, че на излизане от автогарата той почнал да посинява. Затова, когато преминаваше край нас, рейсът издаваше необикновен звук.
Водачът е с огромен опит и няма по какъв начин да се движи в „ колелото “ с ниска скорост на високи обороти. Вероятно машината се движела на първа скорост, а лидерът към този момент умирал.
Определено нещо не беше наред. Автобусът трябваше да завие по бул. „ Беломорски “, с цел да хване курса си за Хасково, само че вместо това продължи в „ колелото “ и при опит да се включи в бул. „ България “ навлезе в насрещното и се блъсна в микробус. В този миг рейсът се движеше несъмнено без човек зад кормилото, а той сигурно бил в безсъзнание.
Автобусът преодоля бордюра и добре, че се удари в пън, което понижи скоростта, и се насочи към скамейка, на която имаше хора, само че спря в дървото.
Във всеки един миг, до момента в който беше в кръстовището рейсът можеше да излезе от платното и да опустоши десетките хора, които се движеха по тротоара в разнообразни направления – магазините, автогарата, към центъра “, описа свидетел на злополуката. Припомняме, че лидерът умря, а пасажерите в рейса се разбягаха и се наложи служители на реда да ги търсят.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР