Скандал в ефира. Бизнесмените, замесени в скандала Суджукгейт“ се замеряха

...
Скандал в ефира. Бизнесмените, замесени в скандала Суджукгейт“ се замеряха
Коментари Харесай

Бизнесмените от „Суджукгейт“ се хванаха за гушите, замерят се с компромати в ефир

Скандал в ефира. Бизнесмените, забъркани в абсурда „ Суджукгейт “ се замеряха с компромати по БТВ. Живко Мартинов, Петър Малджиев и очевидецът по делото Антон Проданов взаимно се упрекваха в предприемаческа и морална нечистоплътност.
Живко Мартинов изясни, че се извинява на ГЕРБ и премиера. Обясни,че в никакъв случай не е желал суджуци. не мога да назначавам в Добрич или пък да въздействам на състезанията. Свидетелят Антон Проданов ми дължи 120 000 лв.. Работи няколко месеца при мен, има неплатен ток, вода, осигуровки. Няма по какъв начин да желая нещо от човек с данъчни отговорности. Антон Проданов е човек с големи отговорности към Национална агенция за приходите, банки, служащи. Има към 30 млн. отговорности посредством подставени лица.

Чувствам се афектиран от това, което се писа за мен. Казах му на премиера по какъв начин е обстановката. Този сюжет е изработен през цялото време. Антон гравитира към Българска социалистическа партия във Варна. Ако си покаже лицето, доста хора ще се оплачат, че им дължи пари. Той е безкрупулен човек. Антон Тодоров има присъда една година.

Другият бизнесем Петър Малджиев добави: При мен са работили над 2000 души. Появи се група, систематични писачи на тъжби, които започнаха да потвърждават, че нямам сестра. Тези хора с Антон Проданов, той дължи над 6 млн. на данъчното, на хора над 3 млн. Този човек ми беше наемател.

Вкараха ме във филм и в този момент изяснявам, че нямам сестра. Моите обвинявания ги пратиха в Добрич. Събират се обстоятелства. Чакаме резултати. Антон Проданов по специалност е дедесар и лъжец. Запишете го. Той измами банки с милиони. Такива неща ще излязат. Този човек ще си получи заслуженото.

Антон Проданов също се включи в ефир: Толкова неистини на едно място не съм чувал. Предлагам да седнем с Живко Мартинов на полиграф и да се види кой споделя истината. Лично от мен е желал суджуци. Носени са му в офиса, където в този момент е нотариална адвокатска фирма. Той ги сушеше вътре. Има и други детайлности по делото. Не мога да разясня данни по делото. Бях подложен на напън от Национална агенция за приходите. Шефката е човек на Живко Мартинов. Всички мои компании бяха унищожени. Петър Малджиев скоро трансферира компанията на сина си на ром.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР