Скандал избухна в парламента между представители на ИТН и ГЕРБ

...
Скандал избухна в парламента между представители на ИТН и ГЕРБ
Коментари Харесай

Тричаха човек на Слави в парламента: Пий си хапчетата и се смей! Двуличник!

Скандал избухна в Народното събрание сред представители на Има Такъв Народ и ГЕРБ по отношение на казуса на общините да си заплащат сметките за ток.

Любомир Каримански от Има Такъв Народ упрекна Росица Кирова, заместник-председател на Народното събрание от ГЕРБ, че приказва полуистини по отношение на сметките на общините за ток и се аргументира, че за него доста е, когато това визира 50% плюс 1 от всички общини в страната.

„ Истината е, че не ви е позор. Има неща, които не могат да се научат в една адвокатска адвокатска фирма и посолство. Може да си пиете хапчетата и да се усмихвате, само че истината е, че нито един от вносителите на законопроекта за промени в Закона за енергетиката не се аргументира “, отговори му Кирова. Тя бе порицана от ръководителя на Народното събрание Никола Минчев, че наскърбява депутат. Изнесеното от депутата Рамадан Аталай от Движение за права и свободи, обаче, опроверга шефа на Народното събрание.

„ Вчера Каримански събира ЕРП-тата да ги моли – могат ли да отсрочат заплащанията на общините, а през днешния ден приказва кое е малко и доста “, разобличи лицемерието на Каримански Рамадан Аталай.

ГЕРБ получи непредвидена поддръжка от Възраждане. Депутатът Цончо Ганев също удостовери от трибуната, че повече от 50% от българските общини са извънредно затруднени да си заплащат сметките за ток.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР