Скандал избухна в Левски преди мача с Ботев Пд. Треньорът

...
Скандал избухна в Левски преди мача с Ботев Пд. Треньорът
Коментари Харесай

Гръмна скандал в Левски

Скандал избухна в Левски преди мача с Ботев Пд. Треньорът Красимир Петров напусна " синята " школа и атакува шефа на ДЮШ Йончо Арсов. 
 
" Нямах предпочитание да работя в тази конюнктура, основана и дирижирана от Йончо Арсов. Той е повода да си потегли от " Герена ". Смятам, че имаше персонално отношение към мен. Реално нямахме никаква връзка. Не единствено с мен, само че и с останалите треньори. Отделно от това говореше зад тила на всеки от нас. Още първоначално Арсов направи неприятно усещане с въпроса " Кои са близки на Боримиров ". Развали всичко хубаво, което бе основано ", съобщи Петров пред Меридиан мач.
 
Освен това треньорът не е склонен с рецензиите към него.
 
" Обвинява ме, че водените от мен футболисти не се развивали, както и че не съм спазвал поставената от него рамка. Но в последните 7-8 години тимът ми постоянно е бил преди всичко. Това ли значи, че не развъртвам отбора. Отделно от това петима от моите играчи са гръбнакът на юношеския народен тим до 17 година, а Марин Петков попада и в първия тим на Левски. Истината е, че Йончо Арсов вкарва анархия в школата на клуба ", сподели още Петров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР