Ска, пънк, реге, политика, ракия, социални текстове и балкански ритми

...
Ска, пънк, реге, политика, ракия, социални текстове и балкански ритми
Коментари Харесай

DUBIOZA KOLEKTIV с изненадваща визита в София

Ска, пънк, реге, политика, ракия, обществени текстове и балкански ритми – това е, която България познава и обича. Малко повече от месец преди огромния концерт на ексцентричната босненци у нас на 5 юли, идват в София на къса планувана промо аудиенция с детайли на изненада.

Празнуване на кръгла годишнина – 20 години откогато са на сцена и настоящ албум –, серия от медийни изяви и спонтанна среща с почитатели са измежду плануваните от музикантите от Босна и Херцеговина интензивности за дните от 19-ти до 21-ви май в столицата. Жълто-черната седморка е като самозахранващо се динамо и трите ѝ дни в България са запълнени с задължения.
-->
Шарената тайфа гостува в радио Z-Rock за мини концерт онлайн в ефир в петък, на 19 май в следобедния блок с водещ Краси Москов, вечерта взе участие в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ по бтв, а незабавно след телевизионната си изява, музикантите ще влязат в ролята и на бармани в Строежа в една от най-силните вечери за клуба – петъчната. На другия ден ще се появят в утринните тв блокове, а следобедните часове за непокътнати за срещи с почитателите им, инцидентни късметлии и нищо неподозиращи посетители и поданици на столицата.

Точна информация за часа и мястото на тези срещи – без подготовка и без предварителни билети, може и да се появи в интернет пространството в дните преди събота, 20 май, по тази причина следете обществените мрежи на бандата, Строежа и Fest Team.

Припомняме, че обичаната босненска група на България,, ще направи огромен хедлайн концерт на 5 юли 2023 година на откритата сцена на Aрена София (Столичен колодрум) в Борисовата градина по покана на Строежа и и интензивните ѝ дни в България в края на идната седмица са свързани с неговата промоция. Билетите за концерта на  на 5 юли в Арена София са в продажба в мрежата на .

Събитието във Facebook е тук:

=== е основана през 2003-та година, като от този момент насам се трансформира в една от най-популярните модерни банди, идващи от Балканите. Авангардният им жанр се характеризира като „ кросоувър “ с детайли на дъб, ска, реге, хип-хоп, рок, пънк, електронна музика и балкански претекстове. Текстовете им са на тематики мир, съгласие, приемливост, рецензия против бюрокрацията и политически фигури, срещу ксенофобията. Техните концерти се радват на добър отзив, надалеч отвън района и бандата реализира годишни турнета в съвсем всички страни в Европа, участия на огромни фестивали като Glastonbury (Великобритания), Roskilde (Дания), Sziget (Унгария) и доста други; турнета в Щатите, Австралия и Индия, даже лайв в Колумбия. Прави независими концерти в арените в Белград, Загреб, Пула. Неминуемо и този в София, който ще се организира на 5 юли, идната година ще бъде от най-мащабните концерти на артистите от Босна.

 



 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР