СК "Бойни спортове" Монтана се завърна с 8 медала от

...
СК "Бойни спортове" Монтана се завърна с 8 медала от
Коментари Харесай

Нов триумф за Бойни спортове Монтана /снимки/

СК "Бойни спортове " Монтана се завърна с 8 медала от Белград, където през уикенда се организира Отворен шампионат по бразилско жиу-житцу. В дисциплината „ бели колани” Николай Атанасов завоюва купата в кат. до 64 кг., в която Цветомир Гинин остана трети. Цветомир Петков пък взе сребърен орден в кат. до 76 кг. В безспорната категория Цветомир Петков и Николай Атанасов победиха всичките си противници в своите предварителни групи, а на финала триумф записа Петков. Мартин Иванов победи в кат. до 76 кг. на „ сини колани”. В най-престижната дисциплинираност „ лилави колани” Леонид Тодоров (76) и европейския първенец от Рим Даниел Евгениев (82) стъпиха най-високо на почетната стълбичка.
„ Оспорвани дуел, страхотни борби и доста страсти и всичко това в една извънредно другарска среда. Получи се едно ужасно съревнование, за което благодарим и на уредниците и домакини от LUTADOR BJJ”, съобщи след завръщането си от Белград треньорът на "Бойни спортове " Монтана Николай Цоков-Колето.
В шампионата в западната ни съседка с изключение на от България и Сърбия участваха и състезатели от Гърция, Румъния и Австрия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР