Сияйна кожа с чай от лайка за купона По-красива: Ефектен

...
Сияйна кожа с чай от лайка за купона По-красива: Ефектен
Коментари Харесай

Парти мода за ЧНГ: Блясък, лукс и злато

Сияйна кожа с чай от лайка за купона По-красива: Ефектен празничен грим с брокат
Стане ли въпрос за празненство, класическата рокля постоянно е първата ни концепция за тоалет. Независимо къде сте избрали да посрещнете Нова година, подобаващата за вашата фигура рокля е избор, с който няма да сбъркате. За да разчупите новогодишния стайлинг, можете да замените роклята с гащеризон или композиция от грациозен панталон и забавен топ.

Според китайския хороскоп 2019-а е годината на Земната свиня. Модерните цветове са жълто, кафяво, зелено, оранжево, алено и синьо. Обърнете внимание на голямото многообразие от жълти и златисти тонове, в това число лимон и горчица, защото постоянно свързваме Нова година с искра и разкош. Особено търсени са и колоритните тоалети в яркочервено, които придават неповторимо празнично въодушевление. Ще бъдете зашеметяващи в новогодишната нощ, в случай че заложите на алена рокля с мини, миди или макси дължина.

Ако има мотив, който да подготвя към повече смелост и лукс, то това е точно посрещането на Нова година. Стилистите поучават в тази нощ да забравите за дребната черна рокля и да я замените с металически отблясък или пъстър модел с мъниста, пайети, бродерии, дантела, шарки и контрастни комбинации. Друга опция на черната рокля, с която да блеснете на празненството, са пастелните тонове. Ефирен модел в прасковен цвят сигурно ще направи доста по-силно усещане от типичен мрачен колорит.

Късите рокли с дължина над коляното са постоянно на мода. Тези закачливи модели обаче би трябвало да се съобразят с вашата фигура, с цел да прегърнат извивките на тялото по най-хубавия метод. Ако се притеснявате да носите тесни, прилепнали рокли, заменете ги с разкроени къси модели. Така нареченият летящ контур се подрежда измежду обичаните на дизайнерите през последните сезони. Такива рокли елементарни са дълги до земята и носят чувство за женственост и чупливост. Подходящи са копринените модели, както и тези с дребни щампи или украшения като звезди и пера.

Не забравяйте, че новогодишните купони не престават до зори, по тази причина е доста значимо да се чувствате комфортно в дрехата си. Ще откриете разкроените рокли в най-различни цветове, материи и дължини. Възродена ретро наклонност, която също е супер съвременна през последните години, е така наречен А-образна рокля. Такъв модел акцентира бюста и талията, като в това време прикрива някои дефекти в региона на ханша и бедрата.

Почитателките на по-дългите празнични рокли също могат да опитват. Вместо обичайното право изрязано деколте, потърсете модел с кръстосани връзки или деколте без презрамки. Изключително секси са роклите с отворен тил, голи плещи или дълбока цепка. Тоалет, утвърден от всички стилисти за Нова година, е дългата златиста рокля с гол тил. Съчетавайки точната доза съблазън и класа, подобен модел стои прелестно.

Сребристата блестяща рокля също е подобаваща за празничната нощ. Нейно голямо преимущество е, че се комбинира елементарно с типичен черни високи ботуши. Роклята сама по себе си е задоволително внушителна, по тази причина няма потребност да добавяте спомагателни аксесоари. Имайте поради, че металните отражения ще не престават да са настоящи и през новата година. Инвестирайте в елегантна блестяща рокля, която ще можете да носите повече от един път.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР