Ситуацията в София напомня със сигурност на ситуацията с мигрантите

...
Ситуацията в София напомня със сигурност на ситуацията с мигрантите
Коментари Харесай

Контрера: Откакто управляват Промяната, границата е разграден двор

Ситуацията в София припомня сигурно на обстановката с мигрантите в другите огромни европейски градове. Тук контролът е още по-слаб и никой не знае тези всички незаконни мигранти, които влизат в България, какви са и защо се борят.

Това декларира претендентът за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера по отношение на атентата в белгийската столица, при който двама шведски жители бяха убити, а най-после нападателят убит от полицията. Гледайте Брюксел и мислете за София. Отново става дума за акт на ислямски гнет в Европа. Уроците от атентатите в Мадрид, Лондон, Париж и отново Брюксел не са научени. Оказва се, че ислямистът е тунизиец, подал заявление за леговище през 2019г., получил отвод и заповед да напусне Белгия, само че оставен свободно да си живее в Брюксел. И по този начин до октомври 2023г., когато умъртви двама европейци. Със сигурност тази обстановка наподобява на тази в София, акцентира Контрера.

Ляволибералите около обстановката в Израел прогледнаха най-сетне що е то ислямизъм и до какво може да докара той. Същите тези викаха до оня ден - добре пристигнали, бежанци! Вероятно след месеци отново ще викат същото. Откакто ръководят Промяната, границата е разграден двор, всевъзможни непознати жители минават и влизат в България. По времето на Вътрешна македонска революционна организация в ръководството натискът беше съвсем спрян - с войска на границата, означи Контрера.

Това е един от резултатите на наличието на Политическа партия и Демократична България в ръководството - хиляди незаконни мигранти свободно и безотговорно шестващи из България. Аз не чакам те да решат мигрантската рецесия, тъй като в блуждаещите им мозъци стърчи като обелиск на площад концепцията за отворени граници. Всъщност, цяла Европа стартира въвеждането на граничен надзор, което в действителност денонсира Шенгенската система. Защо ли Австрия, Германия го вършат? Може би тъй като политиката на отворени граници се оказа врата за всевъзможни престъпни детайли и терористи.

И тъй като сме в акция за локални избори - кметът и общинският съвет могат да изискат, да решат тези регистрационно-приемателни центрове да бъдат затворени. Да се махнат от София. Става с отчет, политическа воля и 31 души общински съветници, които да проявят храброст, декларира Карлос Контрера.

Затова споделям - гледайте Брюксел и мислете за София. Вървим по сходен на белгийския път и аз персонално не желая София да се трансформира в един дребен Моленбек, където ислямски главорези убиват европейци, акцентира още той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР