Ситуацията в София е овладяна след обилния и тежък сняг,

...
Ситуацията в София е овладяна след обилния и тежък сняг,
Коментари Харесай

Терзиев: Ситуацията в София е овладяна, работата за СОС продължава

Ситуацията в София е овладяна след изобилния и тежък сняг, разгласи пред медиите кметът на София Васил Терзиев. В последните два дни той се сблъска за пръв път с една от типичните рецесии на столицата - първият сериозен снеговалеж и почистването след него.

" Имаше доста изпочупени клони, доста изпокъсани кабели на електроснабдяването, само че екипите работят непрекъснато, имаше добър синхрон сред Столичния инспекторат, районните кметове, спешна помощ и пожарната ", посочи кметът.  " Благодаря на всички сътрудници, които безусловно не спаха последните 48 часа и работиха, с цел да можем да отпушим града. Основните артерии са почистени добре, напредва работата и по кварталите. "

Разбира се, работата по намирането на болшинство за ръководител на Столичния общински съвет продължава, увери кметът. Вече две седмици органът на локалната власт не може да стартира работа всъщност, в четвъртък има трети следващ избор, а любимецът, който обаче не събира задоволително поддръжка, е претендентът на ПП-ДБ (СС) Борис Бонев.

" Няма да разясня това в този момент, в четвъртък ще имаме повече мнения по тематиката ", добави Терзиев.

Според него към този момент се приготвят отчети от администрацията и " няма да има изгубено време ". Нужен е обаче работещ СОС, с цел да бъдат те гласувани. 

" Разбирам нетърпението на софиянци да видят всичко работещо и да се успокоят. За всички нас, участниците в този развой, е значимо работата за София да върви и ще се погрижим за това ", сподели още кметът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР