Ситуацията в Домбас е критична и се обръщам към вас

...
Ситуацията в Домбас е критична и се обръщам към вас
Коментари Харесай

Путин с историческо обръщение

Ситуацията в Домбас е сериозна и се обръщам към вас освен, с цел да дам оценка на това, което се случва, само че и да ви осведомявам за решенията и идващите стъпки, които ще бъдат направени в тази посока.

С тези думи съветският президент Владимир Путин се обърна към руснаците. Историческата му тирада е във връзка напрежението с Украйна и би трябвало да даде отговор на въпроса ще има ли война.

Путин уточни Ленин като създател и проектант на Украйна. В резултат на болшевишката политика породи руска Украйна, която и през днешния ден може с цялостно съображение да се назове Украйна на името на Владимир Илич Лелин, сподели Путин. Ленин е неин създател и проектант и това значително се удостоверява както от историческите документи, по този начин и от ленинградските наставления за Домбас, който безусловно е бил препълнен в Украйна, продължи съветският президент.

Русия е подготвена да покаже на Украйна какво значи същинска декомунизация, сподели още Путин.

Радикали и националисти си приписват заслугите за определяне на независимостта на Украйна, само че това не е по този начин, съобщи Владимир Путин. И добави: " Русия напълно се разплати за задълженията на Украйна, само че Киев отхвърли да извърши отговорностите по съглашението за възвръщане на съветското имущество. ".

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР