Ситуацията е по-лоша от преди години, най-малкото защото имаме социалните

...
Ситуацията е по-лоша от преди години, най-малкото защото имаме социалните
Коментари Харесай

По 120 убийства на година стават у нас

Ситуацията е по-лоша от преди години, най-малкото тъй като имаме обществените мрежи. Има един главен знак за агресивността в една страна - това са броят на убийствата по години. В момента имаме 120 убийства на година, а през 90-те години те бяха към 500. Ние имаме доста повече убийства обаче от, да кажем, една Австрия, Чехия. Това съобщи специалистът Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията по тематиката с експанзията в обществото.
Реалните същински диалози не се водят лице в лице, всичко се е свело до екранчетата. Агресията ще се управлява през екранчетата и към този момент се появяват технологии за това, означи още той в ефира на Българска национална телевизия.
" Ние не зачитаме човешкия периметър в България. Човешкото достолепие е сведено до толкоз оскъдни низини. Агресията идва от незачитането на достолепието на индивида. Агресирането е жанр - да си нападателен, е модел на подражателство. Няма закон в България, който да пази престижа и достолепието на личността, изрази мнение по тематиката артистът Владислав Карамфилов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР