Сигнал за труп вдигна под тревога точно на Великден полицията

...
Сигнал за труп вдигна под тревога точно на Великден полицията
Коментари Харесай

Черен Великден! Сигнал за труп в центъра на Враца, оказа се на известен учител /снимка/

Сигнал за мъртвец подвигна под паника навръх Великден полицията във Враца, научи извънредно организация BulNews.
Малко след 19 часа общинския консултант Нина Дакева е подала сигнал на тел. 112 за съмнителна обстановка в блок в региона на Военното окръжие. Преди това при нея пристигнали юноша и госпожица, които поискали подпомагане за връзка с нейната съседка Татяна Каленска. Госпожата била преподавател по български език и литература в Математическата гимназия.
Оказало се, че синът й, който работи в София, от няколко дни не можел да се свърже по телефона с майка си и по тази причина помолил собствен другар да отиде до жилището й. Момчето взел сестра си и отишли дружно да ревизират какво става. Въпреки упоритото звънене и тракане по входната врата, никой не реагирал.
Пристигналият полицейски патрул изискал подпомагане от пожарната и вратата била разрушена. Вътре униформените намерили 59-годишната Татяна Каленска да седи на леглото с отпусната глава. По първична информация, тя е умряла още в сряда, когато за последно е била забелязана от съседите.
През последните 2 седмици известната учителка е била в болничен с диагноза „ Пневмония “ и евентуално затрудненията от нея са били съдбовни за живота й.
На този стадий към момента не се знае по кое време ще бъде прощаването с Татяна Каленска, защото се чака на следващия ден да дойде синът й от София. Тя няма други близки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР