Системният саботаж, който БСП прави на всички действия на правителството,

...
Системният саботаж, който БСП прави на всички действия на правителството,
Коментари Харесай

Дариткова: БСП саботира правителството, Нинова лобира за ваксини

„ Системният бойкот, който Българска социалистическа партия прави на всички дейности на държавното управление, както във връзка с ограниченията срещу разпространяването на ковид, по този начин и във връзка с имунизационния проект, никога не е от изгода нито на парламентаризма, нито на престижа на политическите партии “. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова.
В декларация от името на парламентарната група Дариткова отговори на, че ръководещите не се оправят в имунизацията на популацията против COVID-19, както и на апелите на опозицията държавното управление да стартира диалози за доставка на съветската ваксина “.
 Нинова с рецензии към държавното управление поради имунизацията, предложи диалози за внасяне на Спутник Нинова с рецензии към държавното управление поради имунизацията, предложи диалози за внасяне на Спутник
Българска социалистическа партия ще внесе в Народното събрание предложение, с което държавното управление да стартира двустранни диалози за доставка на съветската ваксина " Спутник V...
„ Твърдението, че сте срещу лобизма търпи провал от това, което чуваме през последните седмици от тази естрада от Корнелия Нинова. Тя лобира за един учебник, тя лобира за една ваксина и на този декор твърди, че изрично се опълчва на сходни феномени “, съобщи Дариткова от трибуната.
Тя упрекна опозицията, че страда от „ тежка липса на експертиза “ в Народното събрание и напомни, че страната ни съблюдава европейското и националното законодателство за доставка и потребление на ваксини.
„ Картината на отсъстващата съпротива е типична за 44 Народно заседание. Дълго време бяха отвън Народното събрание, а в този момент виждаме систематичен бойкот на съвещанията. Типичното държание на водача на Българска социалистическа партия е явяване за временен гастрол в пленарна зала, с поредна декларация, която показва тежко разминаване сред думи и каузи “, сподели още ръководителят на групата на ГЕРБ.
„ За момента в България са доставени 300 000 дози ваксини. Поставени са 188 512. Ако не може да си обясните разликата в количествата, ще ви напомня, че ние сме приели имунизационен проект, който подсигурява слагането на втората доза на имунизацията на всеки имунизиран, с цел да не компрометираме процеса на ваксинопрофилактика “, обърна се още тя към опозицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР