Системният нарушител на законите Румен Радев, отново показа, че за

...
Системният нарушител на законите Румен Радев, отново показа, че за
Коментари Харесай

ПОРЕДЕН СКАНДАЛ: Радев на сърдечна среща със скандален ексдепутат от БСП, изгонен заради източена болница

Системният извършител на законите Румен Радев, още веднъж сподели, че за него законността не важи. Поредният скандал, в който претендентът за президент, направил цялата си предизборна акция с държавни средства, е негова с някогашен народен представител от Българска социалистическа партия, който има акт за спор на ползи за това, че е източвал в Каварна.

На 4 ноември Радев е бил в Аксаково. Обиколката, съгласно формалния уебсайт на акцията му, била част от програмата му с Илияна Йотова, включваща визити в градове и села в в Североизточна България.
свързани новини82724на 12.11.2021121711на 10.11.2021
Според информацията, подадена от списващите уеб страницата, Аксаково е “морско градче “, явно без да знаят, че станалият през 2004 година град, въобще не се намира на морския бряг. На площада там измежду неособено многочислената социалистическата агитка е и ексдепутатът от Българска социалистическа партия Десислав Тасков (на снимката).

Като шеф на в Каварна, лечебното заведение за малко време натрупва дълг от 700 000 лева Одит на лечебното заведение през 2020 година е открил редица нарушавания и е посочил по какъв начин са били разходвани средствата.

Кметът на Елена Балтаджиева описа през октомври 2020 година, че преди ръководството на доктор Тасков, отговорностите на лечебното заведение са били към 136 хиляди лв..
свързани новини14352на 10.11.2021
" Когато той идва те доближават до 435 хиляди лв.. Само за няколко години загубите на МБАЛ възлизат на 678 338 лв.. Според направения одит са открити и още нарушавания. Д-р Тасков е подписал към 142 контракта еднолично, без автограф на счетоводител, което си е изцяло в нарушаване на закона за финансовото ръководство и контрол”, добавя тогава Балтаджиева.

Десислав Тасков беше претендент за народен представител в 45-ото Народно заседание. Преди изборите на 4 април, той си направи отказ от социалистическата листа, тъй като, по думите му, “името ми беше забъркано в ефирен репортаж и обвързано с обвинявания в злоупотреби в качеството ми на шеф на общинската болница в град Каварна “.
свързани новини47648на 09.11.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР