Системата донус-бонус, което беше безумно предложение, в момента придобива много

...
Системата донус-бонус, което беше безумно предложение, в момента придобива много
Коментари Харесай

Димо Дренчев: Беше нечестно, че Асен Василев обяви повишаването на данъците след изборите

„ Системата донус-бонус, което беше безумно предложение, сега придобива доста добър тип. Ще се одобряват единствено сигнали, които касаят събиране на доходи над 100 000 лв.. Това към този момент става задоволително, аз стартирам да го одобрявам. “

Това сподели в студиото на Euronews PrimeTime депутатът от „ Възраждане “ Димо Дренчев.

По неговите думи друго добре предложение е дребните заведения за хранене с оборот до 100 000 евро да минат на патентен налог, който остава в общините.

„ Същевременно са непокътнати едни много наивни, глупави оферти “, добави той
Ако държавното управление стигне до събирането на бакшишите в заведенията за хранене и облагането им с налози, доста сме го закъсали.
Димо Дренчев, народен представител от „ Възраждане “

Честната позиция беше Асен Василев да разгласи повишението на налозите на парцелите в седмицата преди изборите, а не седмицата след изборите, сподели Дренчев.

„ Тогава щяхме да забележим мнението на гласоподавателите по този въпрос и изборните резултати щяха да бъдат разнообразни “, акцентира той.

„ Общините са редовно недофинансирани. Те нямат средства, не могат да покриват разноските си и са ужасно подвластни от централния бюджет. Политиката на „ Възраждане “ е това нещо да понижава и да вървим в посока децентрализация “, уточни още той.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР