Сирийската армия е разположила нови противовъздушни (ПВО) системи и противовъздушни

...
Сирийската армия е разположила нови противовъздушни (ПВО) системи и противовъздушни
Коментари Харесай

Сирия разположи ПВО системи в северните части на страната

Сирийската войска е разположила нови противовъздушни (ПВО) системи и противовъздушни ракети по фронтовите линии в Алепо и Идлиб . Това разгласи пълководец във военния алианс, сражаващ се в поддръжка на сирийския президент Башар ал Асад, представен от " Ройтерс ".

" Те покриват въздушното пространство на Северна Сирия ", посочи командирът, като дефинира разполагането на силите като " обръщение за всичк и ".

Противовъздушна отбрана системите са били изпратени на фронтовите линии с екстремистите в затънтени региони в Алепо и Идлиб.

Турски военни самолети не престават да организират въздушни удари в северозападния сирийски кюрдски анклав Африн, който е част от провинция Алепо, което е част от огромната атака против сирийските кюрдски бойци от " Отрядите за отбрана на народа ".

Преди започването на турската атака против Африн, сирийското държавно управление заплашваше да смъква всички турски бойни самолети в сирийското въздушно пространство.

Ръководената от Съединени американски щати коалиция против ДАЕШ ( " Ислямска страна " ) също работи в Северна Сирия, въпреки и на известно разстояние от град Алепо в територия, разпростряла се от град Манбидж до иракската граница на изток.

Сирийските държавни сили, подкрепяни от шиитски милиции, които са спонсорирани от Иран, организират атака в следената от бунтовниците провинция Идлиб, която граничи с Африн на запад и е най-голямата територия от Сирия, която към момента е под контрола на бунтовниците.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР