Синьото се превърна в чудесна алтернатива на скучната класика. Най-голямото

...
Синьото се превърна в чудесна алтернатива на скучната класика. Най-голямото
Коментари Харесай

29 идеи за маникюр в цвета на 2020-а

Синьото се трансформира в чудесна опция на скучната класика. Най-голямото преимущество на този е в неговото многообразие, а точно съществуването на доста забавни нюанси. Той е в действителност повсеместен. Може да се употребява както за всекидневен и празничен маникюр, а в случай че измененията оттенъците, елементарно можете да подберете красива цветова гама и за всеки сезон.

През яркото  контрастира със слънчевото жълто, през есента тъмносиньото стои елегантно с бежово и сиво. В съчетание с бяло е изключително настоящо през, а матово синьото с нежни транспарантни капки – напролет.

През 2020-а година сините оттенъци ще са съвременни и хитови и заради това, че тя е оповестена за година на синия цвят. Важното е да измислите забавен и украса на ноктите. Можете да наблегнете дълбочината на синия маникюр, като употребявате гел лак за резултат „ котешко око “ в композиция с полупрозрачно покритие. За вечерния маникюр можете да употребявате кристали, тъй като инкрустацията на ноктите е по-актуална от всеки път. Можете да експериментирате и с разнообразни цветове и да намерите хармонична композиция от синьо и металик да вземем за пример.

Смело пробвайте „ стилната геометрия “ върху ноктите. В момента дизайнът с линии, текстурите и украсата с кристали и дребни мъниста са измежду най-търсените. А в случай че изберете наследник маникюр, той отлично ще подхожда и на цялата гама облекла от деним, които през 2020-а ще са цялостен шлагер – рокли, дълги, дънки чарлстон и всевъзможни аксесоари към тях от тази материя.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР