Синьо Peugeot 104, изчезнало през 1979 г. във френската провинция

...
Синьо Peugeot 104, изчезнало през 1979 г. във френската провинция
Коментари Харесай

Върнаха открадната преди 38 г. кола на собственичката

Синьо Peugeot 104, изчезнало през 1979 година във френската провинция Шампан, бе върнат на собственичката му, оповестява Fox news. Автомобилът бил открит с помощта на жегите, пресушили кално езеро, на дъното на което бил потънал преди време.



За изненада на всички миналите десетилетия съвсем не са оставили диря върху колата. Боята се оказала в много положително положение, а по броните към момента има хром. Френската малолитражка обаче едва ли ще се движи още веднъж в миналото. За 38 години под предния похлупак се заселила колония от раци, които опустошили моторния отсек.



Полицията положила много старания, до момента в който откри притежателя на возилото. По времето, когато синьото Peugeot било откраднато, към момента нямало единна компютърна база от данни и чиновниците на реда трябвало да преровят целия хартиен списък, с цел да открият жалбата за кражба.

Собственик на колата се оказала жителка на гр. Реймс. Жената била извънредно сюрпризирана от находката и трогната от напъните, положени от служителите на реда.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР