Синята общност е по-солидарна. Хората, които обичат Левски, дават мило

...
Синята общност е по-солидарна. Хората, които обичат Левски, дават мило
Коментари Харесай

Емил Костадинов със скандални думи за ЦСКА. Да вярваме ли?

" Синята общественост е по-солидарна. Хората, които обичат Левски, дават благо и драго за него. В ЦСКА нещата стоят по-различно. Има групи почитатели, които желаят едно, други – напълно друго " Това сподели Емил Костадинов пред Блиц по отношение на отнетия преди време лиценз на ЦСКА и спасението сега на Левски..

За страдание в този момент елементарният почитател на „ армейците “ страда поради неналичието на резултати. За лиценза на ЦСКА ще кажа няколко неща. Имам поради за пролетта на 2008 година, когато аз бях изпълнителен шеф и ни лишиха европейския лиценз. Бях доста упрекван за случилото се, негативизмът по мой адрес дори продължава и от някои до през днешния ден.

И дано в този момент да кажа каква е истината. Може би няма да назова точната сума, само че трябваше да бъдат платени към 300 хиляди или 320 хиляди евро. Имахме период от една седмица.

В тази една седмица се случиха доста забавни неща. Президентът на ЦСКА отиде в чужбина да гледа мач от Шампионската лига и ни увери, че всичко е наред. Аз и финансовият шеф се чудехме какво да вършим. Получих оферти от хора да дадат пари, да оказват помощ на ЦСКА. Това бяха мои персонални другари, които не са се тупали по гърдите пред обществото,  че са огромни цесекари.

Но в последна сметка не  зависеше нищо от мен, а от президента на клуба. Това е най-лошото нещо, което ми се е случвало като футболен началник. Беше тежко, тъй като ЦСКА притежаваше извънредно мощен тим.

Балансиран, който завоюва с огромна преднина шампионската купа. Разполагахме с доста мощни чужденци и с най-хубавите по това време български футболисти. Да не забравяме, че и законите бяха по-различни от днешните. Така че – не може да се прави някакъв обстоен паралел  сред тогава и в този момент.
Стандарт обаче ще добави и друго  Аз, като свидетел на скандарната конференция на " Българска войска ", ще попитам - за какво Костадинов тогава мълча като риба и не се опита най-малко малко да потуши голямото напрежение в залата и справедливите хули на почитателите? Въпрос, също без отговор към този момент 14 години.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР