Синовете често повтарят грешките на бащите си. Като че ли

...
Синовете често повтарят грешките на бащите си. Като че ли
Коментари Харесай

Любовен триъгълник? Ще повтори ли Уилям грешката на баща си

Синовете постоянно повтарят грешките на бащите си. Като че ли обстановката в Бъкингам не е по-различна. Съвсем нов скандал се заформя, като в основната роля е приятелката на Уилям и Кейт - Роуз Ханбъри. Британските таблоиди настояват, че става дума за типичен любовен триъгълник.

Роуз е другарка и с принц Уилям, и с Кейт Мидълтън, само че откакто плъзнаха клюки, че сред нея и Уилям има тръпка, връзките сред двете приятелки внезапно са охладнели. Британските публицисти настояват, че принцът на Уелс има извънбрачна връзка от години.
-->
Има някои разлики сред историята на крал Чарлз III и Камила Паркър и тази на неговия наследник. Според слуховете Уилям е влюбен в Роуз (която е омъжена) от години, само че взема решение да се ожени за Кейт Мидълтън. Точно както Чарлз беше влюбен в Камила дълги години. Ако слуховете се окажат правилни, то Мидълтън ще влезе в роля близка до тази на Даяна, написа Marca, предава actualno.com.

Дали става дума за типичен любовен триъгълник, няма по какъв начин да знаем сигурно, само че в случай че слуховете се потвърдят, то свадите към кралското семейство скоро няма да затихнат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР