Синоптиците предупредиха, че порой от сняг и зимни условия може

...
Синоптиците предупредиха, че порой от сняг и зимни условия може
Коментари Харесай

Зимна буря заплашва с хаос източното крайбрежие на САЩ

Синоптиците предизвестиха, че проливен дъжд от сняг и зимни условия може да докара до безпорядък в пътуванията в североизточната част на Съединени американски щати този уикенд, като за към 25 милиона души е оповестено предизвестие за стихия.


Няколко града в източната част на Съединени американски щати, в това число Ню Йорк, най-населеният град в страната, означиха рекордни интервали без снеговалежи през зимата.

Но Националната метеорологична работа (NWS) съобщи в предизвестие за зимна стихия, че " пътуването може да бъде съвсем невероятно " на някои места през уикенда, заплашвайки с безпорядък пасажерите, завръщащи се от зимни почивки.

Засегнатата зона се простира от покрайнините на Бостън, навътре в страната през североизточната част на Нова Англия до Балтимор и Вашингтон.

" Това може да се трансформира в същинска буря за града ", съобщи формалният представител на Бостън Яша Франклин-Ходж.

" Времето в действителност ще стартира от на следващия ден вечер до неделя и се надяваме да се успокои в точния момент, с цел да се погрижим за него преди пътуванията в понеделник и започването на учебно заведение в понеделник ", сподели кметът на Бостън Мишел Ву.

Синоптиците предизвестяват, че ледът може да аргументи спиране на електрозахранването и да повали дървета, до момента в който зимната стихия Ember наближава гъсто обитаемоте региони. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР