Синоптиците пак ни изненадаха с прогноза. Хапещо слънце ще е

...
Синоптиците пак ни изненадаха с прогноза. Хапещо слънце ще е
Коментари Харесай

Мартенски капризи – хапещо слънце

Синоптиците отново ни изненадаха с прогноза. Хапещо слънце ще е следващият мартенски каприз.

В събота над Западна и Централна България ще е най-вече слънчево. Над източните региони облачността от изток още веднъж ще се усили и по здрач на обособени места ще има слаби валежи от дъжд.
-->
Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от север-североизток. Минималните температури ще са сред минус 2° и 3°, оптималните - сред 8° и 13°, в София минимална - към минус 2°, оптималната - към 8°, сочи информация в уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд над масивите от Източна България облачността ще е забележителна и по здрач на обособени места ще превали. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 2°, на 2000 метра - към минус 3°.

Над Черноморието облачността ще е по-често забележителна. Привечер на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 8-9°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР