Синоптикът на NOVA Николай Василковски традиционно в понеделник даде двуседмична

...
Синоптикът на NOVA Николай Василковски традиционно в понеделник даде двуседмична
Коментари Харесай

Синоптикът Василковски ни остави без думи: Не е нормално! Задава се необичайно и нетипично време

Синоптикът на NOVA Николай Василковски обичайно в понеделник даде двуседмична прогноза за времето.
„ Доста извънредно време се обрисува като за края на февруари. В доста от дните до края на месеца в нормалните региони термометрите ще покажат към и над 20 градуса, което не е обикновено за тази част на годината.
Свикнали сме да имаме сняг, а подобен ще има единствено в планинските региони. Има някакви интервали с превалявания, само че те ще са най-вече от дъжд в ниската част на страната. До сряда към планините ще има слаби краткотрайни валежи. Ще държат времето малко тъмно и малко по-хладно, а по-късно от четвъртък най-малко до събота ще е доста приветливо времето за разходки.
В неделя и понеделник ще отбележим нещо нетипично за февруари – гръмотевична интензивност в южната част на страната. Тогава ни чака ден с по-значителни превалявания, само че единствено в рамките дневно поради средиземноморски циклон, който минава.
Рано заран до сряда ще има по-отрицателни температури до към минус 4 градуса, само че по-късно такива не се чакат. С огромна възможност на 1 и 2 март ще е топло с температури 15-20 градуса. На 3 март може да има по-сериозен дъжд, само че е надалеч и не можем да кажем дали няма да е с един ден разлика “, сподели той, представен от Блиц.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР