Синоптичката вече официално е Никол Николаева Минева. Тя прие фамилията

...
Синоптичката вече официално е Никол Николаева Минева. Тя прие фамилията
Коментари Харесай

Радостна информация! Синоптичка на НОВА се омъжи

Синоптичката към този момент публично е Никол Николаева Минева. Тя одобри семейството на брачна половинка си Теодор Минев

Предполага се, че сватбата им е била през юни, само че по този начин и не излиза наяве дали е била по-скромна и загадка или просто двамата единствено са подписали.
-->
Преди това, медии спекулираха за това, че Никол е омъжена поради халката на пръста й, само че тя нито удостовери, нито отхвърли информацията. Смяната на персоналната й карта обаче удостоверява подозренията на 100%.

Никол Станкулова и Теодор Минев са дружно от към 9 години. През 2018 година се роди щерка им Теа, която носи името на баща си. Второто им дете се роди на 24 октомври, само че Никол разгласи щастливата вест на идващия ден, написа " Уикенд ". 

Тя е от хората, които избират да държат персоналния си живот надалеч от светлините на прожекторите, защото има вяра, че щастието обича тишината. За да избегне злоба и недоразумения, не обявява връзката си с Теодор.

Младото семейство решило да узакони връзката си след раждането на двете им дъщери и от една година са щастливо законно семейство
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР