Синоптичката на bTV Натали Трифонова май по-често приковава погледите не

...
Синоптичката на bTV Натали Трифонова май по-често приковава погледите не
Коментари Харесай

Натали Трифонова шокира последователите си: Какво си направила с лицето си?

Синоптичката на bTV Натали Трифонова май по-често приковава погледите не с прогнозите си за времето, а с метода, по който наподобява. Факт е, че русокоската интензивно залага на това да акцентира с ултра къси поли дългите си крайници, с които постоянно отклонява зрителското внимание.

В неотдавнашен пост в Инстаграм профила си обаче, русото прелъщение на медията съумя небрежно да шокира някои от почитателите си. Трифонова качи фотография на лицето си, която предизвика вълна от неодобрителни мнения. Причината - подозрения, че тя е окепазила при някой хирург или пък просто е прекалила съществено с филтрите и фотошопа.

От фрагмента е видно, че лицето на синоптичката е много по-различно от нормалната й физиономия. А дали фактически тя се е подлагала на интервенции в клиники за разкрасяване, и дали си е променяла скулите, челюстта и устните, занапред ще излиза наяве.

Любопитно съпоставяне, което почитатели на Натали Трифонова вършат с метода, по който наподобява, е с фолкпевицата Емилия. " Не, че нещо, само че си проличава, че си се барала. Само че вместо резултат, това си е напряко недостатък. Виж се бе, момиче - все едно Емилия от близкото минало виждам ", разяснява потребителка в нета.

Според други пък, Трифонова надали си е правила някакви фрапантни корекции, а просто е прекалила с филтрите, както в действителност вършат всички родни известни персони.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР