Синини и следи от забит молив в челото.Родителисигнализираха, че шестгодишните

...
Синини и следи от забит молив в челото.Родителисигнализираха, че шестгодишните
Коментари Харесай

Агресия в детска градина: Следи от забит молив в челото

Синини и следи от забит молив в челото.

Родителисигнализираха, че шестгодишните им деца са унизени от две момчета - близнаци, на същата възраст в детската градина, която посещават. Снимки демонстрират синини по ръцете, гърба и следи от забит молив в челото. Много от децата са били душени от момчетата.

„ Разбрах, че един от близнаците е хванал щерка ми за гушата. Опитал се е да я удуши”, изясни родител на потърпевшо дете, предава

„ Синът ми стои на една масичка с един от близнаците, който забива молив малко над окото му. Искрено се тормозя за всички деца, тъй като експанзията ескалира”, сподели майка на друго дете.

Родителите изясняват, че близнаците са преместени от друга детска градина. Писали са голям брой тъжби и в този момент чакат реакция от институциите.

Директорката на детската градина изясни, че сега текат инспекции. От своя страна тя уточни, че след подаден сигнал е назначен асистент на учителя в групата, а психолог работи непрекъснато с децата.

„ Децата не са на ресурсно подкрепяне. Наистина са с поведенчески проблеми. С тях все още работи логопед. Аз нямам пълномощията да ги изключа от градината”, добави Медарова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР