Сингапурският бизнесмен от индийски произход Анил Мурти бе освободен от

...
Сингапурският бизнесмен от индийски произход Анил Мурти бе освободен от
Коментари Харесай

Валенсия остана без президент

Сингапурският предприемач от индийски генезис Анил Мурти бе освободен от длъжността президент на Валенсия от Административния съвет на клуба, оповестиха от управата на тима от Ла Лига в особено официално съобщение.

" Административният съвет счита, че е нужна смяна на водача, с цел да спечелим още веднъж доверието на последователите и да върнем Валенсия на пътя на триумфа. Ето за какво Анил Мурти престава да бъде президент на Валенсия незабавно ", оповестиха от клуба.
 Валенсия се похвали с младежки национал на България
Валенсия се похвали с младежки национал на България

" Прилепите " похвалиха Давид Василев

Валенсия разгласи и номинацията на Шон Баи, който беше шеф на Академията на Валенсия, на поста общоприет шеф. В очакване на нов президент той ще ръководи клуба в състезателен проект, под контрола на Административния съвет.

През април няколко записа, разкрити от валенсианския състезателен вестник " Супердепорте ", демонстрират, че Мурти е оправял доста рецензии към Испанската федерация, към футболистите от тима си, към почитателите и някогашни шефове.

На 21-ви май повече от 10 хиляди последователи на Валенсия се събраха пред стадиона по време на мача със Селта Виго, с цел да стачкуват против ръководството на клуба от главния акционер Петер Лим и президента Анил Мурти.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР